Elke dag feest

De missie van Voilà is om goed en versbereid eten zo flexibel mogelijk beschikbaar te maken voor het bedrijfsleven. Daarom richten we ons volledig op het bezorgen van allerlei gerechten in buffetvorm.

Omdat smaken verschillen, koken onze chefs dagelijks vanuit vier verschillende keukens een ander menu. Hierin proef je onze grote liefde voor kwalitatief eten vermengd met de smaakvolle invloed van goed bevriende chefs, leveranciers & foodies. En omdat we op deze manier telkens weer iets verrassends op tafel zetten, is het voor ons elke dag feest!

Streepjes?

Leonardo Pacenti

gastchef

Mantecare – gezellig maken

“Ik ben opgegroeid met de Italiaanse keuken, de Italiaanse gewoonten en de Italiaanse taal. Dat proef je terug in mijn eten, mijn manier van werken en de productkeuzes die ik maak.”

Leverancier groenten

Bio

producten

Nadia Zerouali

foodie

“Ik ben een echte thuiskok. Het moet makkelijk te maken zijn voor iedereen maar wel met authentieke smaken en ingrediënten.”

Bonomi

gastchef

Vegan – gezellig maken

Voilà is onderdeel van Vermaat

Vermaatgroep

Food vision

Culinairy heart

Hospitality in ons DNA